Francúzska strava - nutričný plán, základné recepty a efektívny prístup + foto

Francúzska strava na chudnutie sa v poslednej dobe stala veľmi populárnou medzi ženami z celého sveta.

Strava francúzskych žien bola ľahká, výživná, zdravá a čo je najdôležitejšie, dámy moderného sveta považovali jedlo za umenie.

Ako jedli očarujúce francúzske ženy?

Životný štýl francúzskych žien je taký, že na rozdiel od dievčat z Ruska nemusia tráviť voľný čas v telocvični v telocvični, vyčerpávajúco ráno.

Odborníci tvrdia, že hlavným dôvodom vzniku nadbytočného tuku pod kožou nie je správne, nie systematické jedlo, ako aj požitie zakázaných potravín.

Môžete vidieť fotografiu výsledkov francúzskej stravy, pokiaľ ide o ženy trpezlivo na to.

Francúzske dámy sa riadili týmito zásadami výživy:

  • mali by ste byť schopní ľahko sa vzdať koláčov a koláčov, pretože týmto nemôžete naplniť žalúdok;
  • musíte jesť tie potraviny, ktoré sa vám páčia, tie jedlá, ktoré poskytujú radosť pri jedle;
  • nemožno násilne konzumovať potraviny, najmä výrobky, ktoré nie sú v súlade s ich predstavou;
  • celkový počet výrobkov týždenne by nemal byť väčší ako 25 - 30;
  • môžete jesť akékoľvek jedlo, len v malých porciách, ale druhú porciu nemôžete vziať;
  • je potrebné jesť pomaly, cítiť krásu chuti;
  • Nepreháňajte sa;
  • až do 18:30, jedlo by malo byť ukončené.

Podobné pravidlá sú jednoduchédodržiavať, ak sa jej podarilo schudnúť a len si udržať svoj tvar.

Ak potrebujete rýchlo schudnúť, mali by ste hľadať iné metódy, ako schudnúť, napr. Pozrime sa na tento princíp výživy podrobnejšie.

Čo je zvláštne na francúzskej strave?

Francúzska strava počas 14 dní znamená jesť potraviny s vysokým obsahom bielkovín, inými slovami, bielkovinovú stravu.

Kurz je navrhnutý na dva týždne, po ktorom postupne prebytočná hmotnosť ustúpi. To je preto, že telo sa vyčerpá sacharidov, ktoré sa hromadia po jedle rôznych potravín.

Ak nepijete sladké a múčne výrobky, ako aj potraviny s vysokou dávkou škrobu, sacharidy môžu pochádzať iba z ovocia alebo zeleniny.

Hlavnou diétou tejto stravy je spotreba mlieka, rýb a mäsa.

Francúzska strava na chudnutie eliminuje požitie vitamínov a minerálov, takže pre seba musíte vyvinúť samostatný komplex vitamínov.

Mnohým sa môže zdať strava monotónna, nudná,bez chuti, ale každý môže doplniť pre seba diéta nie je high-kalorické ovocie.

Môžete jesť jablká, hrušky, grapefruity sú obzvlášť užitočné, dobre rozkladajú tuky, sacharózu, pomáhajú tráveniu bielkovín.

Diéta zahŕňa rýchlu likvidáciu obéznych extra libier, svaly v tomto prípade nekonajú.

Odborníci na výživu veria, žeAk sa budete riadiť takou diétou správne, trpezlivo znášajte dva týždne, potom sa zriedka vráti stratená hmotnosť.

Kto by nemal dodržiavať diétu?

Treba pripomenúť, že za takou diétou nemôžu nasledovať ľudia, ktorí majú abnormálnu prácu v gastrointestinálnom trakte, obličkách.Ak má človek trombózu, proteín môže spôsobiť nadmerné zrážanie krvi, čo vedie k tvorbe krvných zrazenín v cievach.

Ak je osoba plná energie, zdravá, potom účinná francúzska strava mu pomôže rýchlo sa dostať do formy.

Dvojtýždňové jedlo pozostáva z takýchto potravín.

1.

  • Raňajky - čierny chlieb, čaj
  • Obed - 2 varené vajcia, šalát s cibuľou a polovica čerešne
  • Večera - varenáplátok hovädzieho mäsa, pol sladkej papriky

2.

  • Raňajky - čaj s bielym suchým toastom, niektoré maslo je povolené
  • Obed - mäsové jedlo, zelenina
  • Večera - rybacia polievka, zelenina

3.

  • Raňajky - káva, med
  • Obed - zeleninový dusený
  • Večera - pečená omeleta, šalátový listový šalát

4.

  • Raňajky - Čaj
  • Obed - miešané vajcia, mrkva v surovom stave
  • Večera - klasický nízkotučný jogurt, hruška

5.

  • Raňajky - mrkvový šalát
  • Obed - hovädzie mäso, uhorka
  • Večera - omeleta, pol paradajky

6.

  • Raňajky - zelený čaj
  • Obed - paradajka, kuracie filé
  • Večera - 90 g hovädzieho mäsa alebo rýb
  • \ t

7.

  • Raňajky - Voda, Apple
  • Obed - rybí pokrm, grapefruit
  • Večera - zelený šalát

Menu francúzskej stravy na 14 dní je jednoduché, ak sa výrobky nezmenia, ako aj ich počet.

Varené mäso nikoho nemiluje, je povolenéuhorka, potom dusíme, upiecť, pokiaľ nie je olej.

Mäso môže byť pečené v zeleni, korení, je potrebné zabezpečiť, aby riady neboliprebytok soli.

Obväzy na obliekanie šalátu môžu byť rôzne, napríklad horčica, jogurt, citrónová šťava, zložky môžu byť zmiešané alebo naplnené do misky samostatne.

Fotografia pred a po francúzskej strave

.]

.249)